Termeni şi condiţii de utilizare.

Licenţa documentelor şi a programelor existente pe (www)cedlanio(dot)ro este oarecum liberă în spiritul licenţelor FDL şi GPL. Deoarece situl se află în construcţie nu vor exista până la defintivarea sa copii transparente ale documentelor existente, deoarece situl este protejat prin criptare la acţiunea copy-paste. Pe măsură ce paginile vor fi considerate definitive va exista şi posibilitatea copierii conţinutului lor conform secţiunii 2 a FDL. Designul sitului precum şi sursele şi explicaţiile programelor nu vor avea copii transparente.

Oricine poate accesa în scop de instruire (www)cedlanio(dot)ro şi poate folosi în mod liber informaţiile existente aici daca se înţelege că:

  1. Nu pot folosi sub nici o formă informaţiile existente pe (www)cedlanio(dot)ro pentru a încălca legile oricărui stat sau pentru a aduce vreo ofensă de ordin etnic, rasial, xenofob sau oricărei persoane fizice, juridice, religie, cult sau oricărei grupări de oameni.
  2. Nu pot folosi sub nici o formă informaţiile existente pe (www)cedlanio(dot)ro pentru a încălca legea privitoare la infracţiunile informatice.
  3. Dacă cineva consideră că sunt încălcate punctele 1 sau 2 de mai sus sau FDL sau GPL de conţinutul (www)cedlanio(dot)ro trebuie să folosească pagina de contact înainte de a realiza orice altă acţiune. Nerespectarea acestui punct 3 este o încălcare a dreptului democratic la liberă exprimare menţionat în Decalaraţia Universală a Drepturilor Omului la articolul 19 şi legiferat în Constituţia României la articolul 30.
  4. Vizitatorii (www)cedlanio(at)ro se consideră că sunt de acord cu tot ceea ce scrie pe acestă pagină licenta.html şi acceptă să nu tragă la răspundere sub nici o formă proprietarul sitului (www)celdlanio(dot)ro cu privire la conţiuntul acestui sit.